brandveiligheid

De veiligheid van mensen en het milieu zijn belangrijke items. In de verschillende regelgeving worden eisen gesteld aan de brandveiligheid, of het nou gaat om de ontvluchting van mensen of de impact die een brand heeft op de omgeving. Door de verwevenheid van de brandveiligheid in de verschillende regelgeving is het een zeer complex vakgebied.brandveiligheid

Adviesbureau BB&E kan de brandveiligheid van uw project integraal beoordelen. Integrale brandveiligheid van een bouwwerk wordt verkregen door een samenspel en juiste toepassing van verschillende brandbeveiligingsvoorzieningen. Niet alleen moet met bouwkundige voorzieningen het ontstaan en de verspreiding van brand zoveel mogelijk worden tegengaan, ook dient het object voorzien te zijn van brandbeveiligingsinstallaties. denk bijvoorbeeld aan een brandmeldinstallatie, vluchtwegbewijzering, brandbeheersings- of brandblussystemen en voorzieningen voor rook- en warmteafvoer. De betrouwbaarheid en werking van deze voorzieningen en installaties moeten zijn geborgd door adequaat ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer.

Tevens kunnen we u bij de afzonderlijke disciplines van dienst zijn zoals:

  • Rapportage NEN 6060┬á(beheersbaarheid van brand)
  • Rapportage NEN 6079 (brandveiligheid grote brandcompartimenten)
  • Brandoverslag berekeningen
  • Veilig vluchten
  • Brandveiligheid parkeergarages
  • Brandscan

Het in een vroeg stadium betrekken van een adviseur bij uw project kan u veel kosten en kopzorgen besparen. Neem dus contact met ons op zodat we in een ori├źnterend gesprek kunnen bepalen of en hoe wij u van dienst kunnen zijn.